TEŠKO JE BITI ETNIČKI ČIST…

Koliko puta vam se desilo da ste se stidjeli svoje etnički nečiste krvi? Koliko puta ste oborili oči pred prijateljima i poznanicima prilikom najobičnijeg prebrojavanja krvnih zrnaca? Vaše je izjašnjavanje otežano a opredjeljivanje racionalno? Osjećate se nesretnim zbog toga?

Rješenje postoji – tu je ETNIČKI ČISTAČ BH-92 !!! Pouzdano otklanja nečiste primjese iz vaše krvi i za sva vremena vas čini etnički čistim! Riješite se suvišnih eritrocita u vašoj cirkulaciji i zaboravite na probleme! Vašim brigama je došao kraj, a vaše dileme su najzad otkonjene – uživajte u opuštenosti koju vam donosi ETNIČKI ČISTAČ BH-92. Nakon tretmana ovim čistačem nećete više morati razmišljati o tome gdje pripadate i šta vam je činiti: prepustite razmišljanje drugima i ostvarite dugo sanjanu konstitutivnost.

ETNIČKI ČISTAČ BH-92 koristi savremenu tehnologiju baziranu na principu standardne hemodijalize. U bilo kojem od svoja tri moguća načina rada – BOŠNJAK/СРБИН/HRVAT – garantirano i u cijelosti otklanja primjese drugih i drugačijih iz vaše krvi i čini je 100% čistom i spremnom na izazove najzahtjevnijih prebrojavanja. U slučaju da vam bilo ko spočita mješanačku retardiranost nakon tretmana ovim čistačem garantiramo vam povrat vašeg novca.

Ukoliko nazovete odmah dobićete besplatno ODSTRANJIVAČ IDEOLOGIJE koji pouzdano odstranjuje i najmanje natruhe socijalizma, socijaldemokratije, liberalizma, libertarijanizma i ostalih sličnih štetnih svjetonazora i čini od vas sretnog i potpunog desničara, nacionalistu i, ukoliko želite, šovinistu ili fašistu.

Ovaj jedinstveni komplet ETNIČKI ČISTAČ BH-92 i ODSTRANJIVAČ IDEOLOGIJE može biti vaš za samo 9999,90 KM. Dovedite svoju nacionalnu pripadnost do savršenstva ili poklonite ovaj komplet kao idealan dar nekome čija vam etnička nečistoća smeta ili vam, ne daj Bože, prijeti opasnost da vam uđe u familiju.

ETNIČKI ČISTAČ BH-92 i ODSTRANJIVAČ IDEOLOGIJE ne pomažu etnički čistim pripadnicima nacionalnih stranaka. Stare partijske knjižice, slike sa Tjentišta i komplete knjiga o Titu potrebno je odstraniti manuelno.

14 komentara

 1. Hau jes nou, dadnem 9.999,99 km za taj cistac, pa, gluho bilo, zaglavim u bolnici, pa transfuzija, pa kupuj novi cistac… Nego, prvo po jedan nabaviti za svaku bolnicu (drzavnim parama, naravno), pa onda u maloprodaju. Nejma svit para:)

 2. Ridjobrki, imam par pitanja:

  Da li etno-eliminator dugoročno otklanja nepočudna krvna zrnca – ili postoji mogućnost reverzibilnih nus pojava?

  Da li se prilikom fizičkog kontakta sa pripadnicima drugih etničkih skupina tretirani dovodi u potencijalnu opasnost da ponovo bude inficiran – ili ( nakon provedenog tretmana ) postaje doživotno imun?

  Postoji li i najmanja mogućnost ( ako postoji, molim da mi se navede u procentima!) da nakon provedenog tretmana – tretirani i dalje ostane retardiran?

  Unaprijed zahvalna
  daaria

 3. @gea: Što bi naš narod rekao – da retardiran zna da je retardiran dvije bi retardacije manje imao… 🙂
  @sofCHE: Fakat, čudi me kako nabavka ove sprave nije prioritet ministarstava zdravstva.
  @domaćica: Tako je, i meni je najbitnije kako mi stoji. Mislim na taj holesterol, ŠUK i tako to…
  @mirnesa: Navodno traže zastupnike i vjerovatno čekaju kraj mandata ovih parlamentaraca jer traže zastupnike etničkih čišćenja sa iskustvom u radu.
  @linoleum: Nađi radije 240 zainteresiranih u svojoj mjesnoj zajednici i oformite konzorcij na dobrobit cijelog komšiluka.
  @dontkill: Jeste i sa preventivom treba početi od malih nogu. Poželjno početi još u vrtiću.
  @nevaspitani: Šta je, neko spočitao retardiranost? 🙂
  @daaria: Imam par odgovora:
  1. Fino piše: “Pouzdano otklanja nečiste primjese iz vaše krvi i za sva vremena vas čini etnički čistim!”
  2. Imunizacija se zasniva na tome da tretirani/a jednom kad osjeti etničku čistoću i punoću konstitutivnosti više i ne želi bilo kakav kontakt sa pripadnicima drugih etničkih skupina osim verbalnih konflikta i kamenovanja na utakmicama.
  3. Naravno, mogućnost za koju pitaš uvijek postoji, ali se ona može otkloniti drugim metodama u kombinaciji sa EČ BH-92.
  @roxy: Pokušavam se naučiti skromnosti a ti mi baš i ne pomažeš, znaš?

 4. za 10!!! e ja sam htjela da pitam jel operisete i strance, ja sam npr. iz sandzaka a htjela bih da budem bosanka, al ne znam jel vasa klinika radi te operacije, il da nazovem adza u mup-u:)
  pozrav veliki, svaka cast, ismijah se slatko:)

Komentariši