beats by dre cheap

KOJI DIO BIH BISTE HALALILI U ZAMJENU ZA VIZNE OLAKŠICE SA EU?

Ovdje vidimo kako su besmislene i prozirne sve priče o uvjetima koje jedna zemlja treba postići da bi joj se odobrilo ublažavanje ili potpuno ukidanje viznog režima sa zemljama Europske unije. Sve te fore o kontroli nad granicama, bazama podataka o stanovništvu, sigurnosnim aspektima ovoga ili onoga, biometrijskim putovnicama, skeniranim mrežnicama i pelcovanim cukama su, očito je, jedna velika bespotrebna zajebancija i, kao što sad vidimo, postoji i lakši način!

Naime, sve što zemlja zainteresirana za olakšanjeslashukidanje viznog režima sa zemljama EU treba učiniti je jednostavno se odreći svog najzabačenijeg, najsiromašnijeg i najbesperspektivnijeg dijela. Prokleti Srbijanci i glupi Bosanci... Kako se mi toga nismo sjetili?!?

O prednostima bezviznog režima sa EU nema potrebe trošiti riječi, jednostavno se samo trebamo dogovoriti koji to dio BiH možemo halaliti zauzvrat. O RS i njenom odvajanju nema govora jer čak ni glupi Bosanci nisu toliko glupi da dadnu polovicu zemlje ukoliko je Srbija prošla sa nekih 10-15%. Ja predlažem da se cjenkamo i za početak ponudimo negdje oko 5% pa ako prođe - prođe.

Živo me zanima mišljenje posjetitelja ovog bloga. Znači, pitanje imate u naslovu posta a vaše zanimljive i argumentirane odgovore možete ostaviti u komentarima. Moj prijedlog je Trebinje sa okolinom:
- najzabačenije je
- ljeti je nepodnošljivo vruće
- središte je švercerskih puteva
- blamiraju nas pred Dubrovnikom
- riješili bismo se vladike Grigorija
- samo stanovništvo se ne bi bunilo pošto tradicionalno napuštaju Trebinje uz prigodan slogan "Oj, Trebinje, Trebinje, kad me vidiš jebi me!"

Ridjobrki
http://ridjobrki.blogger.ba
06/05/2008 15:44