Ridjobrki

Uveseljava narod od 2004.

09.04.2008.

TEŠKO JE BITI ETNIČKI ČIST...

Koliko puta vam se desilo da ste se stidjeli svoje etnički nečiste krvi? Koliko puta ste oborili oči pred prijateljima i poznanicima prilikom najobičnijeg prebrojavanja krvnih zrnaca? Vaše je izjašnjavanje otežano a opredjeljivanje racionalno? Osjećate se nesretnim zbog toga?

Rješenje postoji - tu je ETNIČKI ČISTAČ BH-92 !!! Pouzdano otklanja nečiste primjese iz vaše krvi i za sva vremena vas čini etnički čistim! Riješite se suvišnih eritrocita u vašoj cirkulaciji i zaboravite na probleme! Vašim brigama je došao kraj, a vaše dileme su najzad otkonjene - uživajte u opuštenosti koju vam donosi
ETNIČKI ČISTAČ BH-92. Nakon tretmana ovim čistačem nećete više morati razmišljati o tome gdje pripadate i šta vam je činiti: prepustite razmišljanje drugima i ostvarite dugo sanjanu konstitutivnost.

ETNIČKI ČISTAČ BH-92 koristi savremenu tehnologiju baziranu na principu standardne hemodijalize. U bilo kojem od svoja tri moguća načina rada - BOŠNJAK/СРБИН/HRVAT - garantirano i u cijelosti otklanja primjese drugih i drugačijih iz vaše krvi i čini je 100% čistom i spremnom na izazove najzahtjevnijih prebrojavanja. U slučaju da vam bilo ko spočita mješanačku retardiranost nakon tretmana ovim čistačem garantiramo vam povrat vašeg novca.

Ukoliko nazovete odmah dobićete besplatno ODSTRANJIVAČ IDEOLOGIJE koji pouzdano odstranjuje i najmanje natruhe socijalizma, socijaldemokratije, liberalizma, libertarijanizma i ostalih sličnih štetnih svjetonazora i čini od vas sretnog i potpunog desničara, nacionalistu i, ukoliko želite, šovinistu ili fašistu.

Ovaj jedinstveni komplet
ETNIČKI ČISTAČ BH-92 i ODSTRANJIVAČ IDEOLOGIJE može biti vaš za samo 9999,90 KM. Dovedite svoju nacionalnu pripadnost do savršenstva ili poklonite ovaj komplet kao idealan dar nekome čija vam etnička nečistoća smeta ili vam, ne daj Bože, prijeti opasnost da vam uđe u familiju.


ETNIČKI ČISTAČ BH-92 i ODSTRANJIVAČ IDEOLOGIJE ne pomažu etnički čistim pripadnicima nacionalnih stranaka. Stare partijske knjižice, slike sa Tjentišta i komplete knjiga o Titu potrebno je odstraniti manuelno.

Ridjobrki
<< 04/2008 >>
nedponutosricetpetsub
0102030405
06070809101112
13141516171819
20212223242526
27282930
MOJI LINKOVI

MEDIA INDEX

Šta gledaš!? Klikaj dole!!!

TOPLO PREPORUČUJEM:

PLIVA PATKA PREKO SAVE...
...nosi pismo na vrh glave:

ridjobrki@hotmail.com

Prenošenje cijelih tekstova ili nekih njihovih dijelova sa ovoga bloga dozvoljeno, možda čak i poželjno. Navođenje autora pri tom nije stvar copyrighta nego obraza.


DO SADA NAVRATILO:
137945

Powered by Blogger.ba